Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περιγραφή

Στην καρδιά των Μεσογείων, σε μία αμπελουργική ζώνη βρίσκεται η Παιανία. Εκεί αποφάσισαν οι πρόγονοί μας, να εγκαταστήσουν το παραδοσιακό πατητήρι-κτήμα. Τρείς γενεές της οικογένειας Παπακωνσταντίνου, έδιναν ζωή & φρόντιζαν το αμπέλι.71 χρόνια αργότερα (το 1979), ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου αποφάσισε, να διευρύνει αυτή την σχέση, πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του, δημιουργώντας ένα πρότυπο επισκέψιμο οινοποιείο, με την ονομασία Ζαχαίος (όνομα, που κληρονόμησε από την οικογένειά του).

Αυτό που θα σας μαγέψει, από την πρώτη στιγμή στο κτήμα μας, είναι η αυθεντικότητα του πετρόκτιστου αυτού χώρου, την οποία θα διακρίνετε και στην τελευταία λεπτομέρεια των στοιχείων, που τον απαρτίζουν.

Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα, να παρακολουθήσετε και βιωματικές δραστηριότητες, που σχετίζονται με την αγροτική ζωή των Μεσογείων, αλλά και να συμμετάσχετε ενεργά σ’αυτές!

Στο κτήμα μας, εργάζονται όλα τα μέλη της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με αγάπη & μεράκι ώστε, να είναι διασφαλισμένη η ποιότητα. Με πάθος και υπευθυνότητα, επιδιώκουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα, αξίες, που αποτελούν τα θεμέλια για την συνέχιση της προσπάθειάς μας.