Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περιγραφή

Το Οινοποιείο Λιέπουρη μετρά ήδη 65 χρόνια ιστορίας, καθώς ιδρύθηκε το 1952 από τον παππού Δημήτριο Λιέπουρη. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών, η οποία συνεχίζει την πορεία της μέχρι και σήμερα, με υπεύθυνο τον εγγονό, Δημήτριο Λιέπουρη.

 Σήμερα ,το Οινοποιείο Λιέπουρη έχει υιοθετήσει έναν σύγχρονο τρόπο παραγωγής κρασιού. Χρησιμοποιούνται, κατά κύριο λόγο, οι ανοξείδωτες δεξαμενές, αλλά υπάρχουν και τα ξύλινα βαρέλια, μέσα στα οποία ωριμάζει η παραδοσιακή ρετσίνα.