Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περιγραφή

Το οινοποιείο Παναγιώτου είναι ένα από τα μικρότερα, οινοποιεία της Αττικής, με κυκλοφορία μικρότερη των 5000 φιαλών ετησίως. Η οικογένεια μας ασχολείται με το κρασί από το 1860 και οι αποδείξεις της κληρονομιάς αυτής, αφθονούν στο οινοποιείο. Ο εξοπλισμός στις εγκατάστασεις είναι ο στοιχειώδης, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προηγμένη τεχνολογία δεν είναι απαραίτητη για την παραγωγή καλού κρασιού. Τα αμπέλια καλλιεργούνται βιολογικά και στα οποία εκτός από το κυρίαρχο Σαββατιανό, ευδοκιμούν και άλλες εκλεκτές ποικιλίες όπως το πορφυρό Merlot, το ατίθασο Ασύρτικο, το αρωματικό Μοσχάτο και ο κλασσικός Ροδίτης. Η γκάμα του οινοποιείου αποτελείται από τέσσερις ετικέτες, δύο λευκές και δύο ερυθρές, οι οποίες κυκλοφορούν με το όνομα Βασίλης Παναγιώτου.