Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

BLOG/ΝΕΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανοιχτές πόρτες Ονοποιείων Αττικής 2018

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Αττικής! Σάββατο 26 Μαΐου και Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Αττική,  συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τα μέλη της Ενώσεις Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ).

TA KΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) και ο Δήμος Παιανίας διοργανώνουν μια μοναδική γευσιγνωσία των κρασιών της Αττικής με άρωμα Χριστουγέννων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00-19:00 στο Μουσείο Βορρέ.

 

Δοκιμάστε πρώτοι τα φρέσκα κρασιά εσοδείας 2017, πειραματικές οινοποιήσεις

και παρακολουθήστε τα δυο masterclasses από τους Σίμο Γεωργόπουλο και Γρήγορη Μιχαήλο Dip (WSPC).

 

Συμμετέχουν τα οινοποιεία:

Greek Travel Show 2017

Στην τελική ευθεία η Greek Travel Show.

Τιμώμενος δήμος το Ναύπλιο, τιμώμενη Περιφέρεια η Αττική

Με τιμώμενο δήμο το Ναύπλιο και τιμώμενη Περιφέρεια την Αττική ετοιμάζεται να κάνει το «ντεμπούτο» της η Greek Travel Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο Helexpo Maroussi, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Η έκθεση Greek Travel Show απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες και είναι η πρώτη ελληνική έκθεση τουριστικής εμπειρίας.

Τα κρασιά του Αττικού Αμπελώνα στη Βιέννη με την Περιφέρεια Αττικής Ιανουάριος 2017

Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Αττικής, παρουσιάζει η Περιφέρεια στο ευρύ κοινό και τους τουριστικούς επαγγελματίες, μετέχοντας ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe στη Βιέννη (12 - 15 Ιανουαρίου 2017). Στόχος είναι η εδραίωση της μητροπολιτικής Αττικής, ως ξεχωριστού προορισμού που προσφέρεται για πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες.