Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

BLOG/ΝΕΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

TA KΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) και ο Δήμος Παιανίας διοργανώνουν μια μοναδική γευσιγνωσία των κρασιών της Αττικής με άρωμα Χριστουγέννων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00-19:00 στο Μουσείο Βορρέ.

 

Δοκιμάστε πρώτοι τα φρέσκα κρασιά εσοδείας 2017, πειραματικές οινοποιήσεις

και παρακολουθήστε τα δυο masterclasses από τους Σίμο Γεωργόπουλο και Γρήγορη Μιχαήλο Dip (WSPC).

 

Συμμετέχουν τα οινοποιεία:

Greek Travel Show 2017

Στην τελική ευθεία η Greek Travel Show.

Τιμώμενος δήμος το Ναύπλιο, τιμώμενη Περιφέρεια η Αττική

Με τιμώμενο δήμο το Ναύπλιο και τιμώμενη Περιφέρεια την Αττική ετοιμάζεται να κάνει το «ντεμπούτο» της η Greek Travel Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο Helexpo Maroussi, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Η έκθεση Greek Travel Show απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες και είναι η πρώτη ελληνική έκθεση τουριστικής εμπειρίας.

Τα κρασιά του Αττικού Αμπελώνα στη Βιέννη με την Περιφέρεια Αττικής Ιανουάριος 2017

Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Αττικής, παρουσιάζει η Περιφέρεια στο ευρύ κοινό και τους τουριστικούς επαγγελματίες, μετέχοντας ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe στη Βιέννη (12 - 15 Ιανουαρίου 2017). Στόχος είναι η εδραίωση της μητροπολιτικής Αττικής, ως ξεχωριστού προορισμού που προσφέρεται για πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες.

Ευρωπαική Ημέρα Οινοτουρισμού 13 Νοεμβρίου 2016

Διαδώστε το μήνυμα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στους Δρόμους του Κρασιού της Αττικής.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, σας περιμένουμε στα οινοποιεία μας για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού και μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα μας στο facebook.

Η Αρχαιολογία “δικτυώνει“ τα Μεσόγεια

Στα εγκαίνια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η Αρχαιολογία “δικτυώνει” τα Μεσόγεια» που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής στο Παλαιό Εμφιαλωτήριο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Κορωπίου παραβρέθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.